Wij mixen uw idee met onze creativiteit om tot een functionele website te komen tegen een aantrekkelijke prijs.

Onze diensten

Algemeen
Mogelijkheden
Hosting
Domeinnaam
Search Engine Optimalisatie
Onderhoud
Loading...
vraag uw gratis offerte

Webdesign

Een eigen website is in de huidige tijd, waarin het internet steeds maar belangrijker wordt, onmisbaar voor een professioneel bedrijf, zelfstandige of vereniging. Een website bevat alle informatie die voor u van belang is, en is de geschikte plaatsom te laten zien wat u voor uw klanten of leden kan betekenen.
Uw website is uw uithangbord op het internet en tevens een middel om een zo groot mogelijke doelgroep van potentiële klanten voor uw bedrijf of leden voor uw vereniging te bereiken en te informeren over uw activiteiten en diensten.

Waarom een eigen website nuttig is ?
Er zijn verschillende redenen waarom een eigen website voor uw onderneming of vereniging een goede zaak is. Wij sommen er graag enkele op :

Altijd bereikbaar : het ganse jaar 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar.
Klanten potentieel : Mensen maken steeds meer gebruik van het internet om specifieke producten en diensten te zoeken.
Gerichte informatie : U kan achtergrondinformatie, voorbeelden en details geven, uw nieuwste producten of extra diensten aankondigen.
Lage kostprijs : De ontwikkeling van uw website is meestal goedkoper dan een vermelding in de Gouden Gids of een éénmalige reclame boodschap in een tijdschrift.
Up-to-date : De informatie kan altijd up-to-date zijn en het is sneller én goedkoper dan het moeten laten herdrukken van uw folder of catalogus.


Niet helemaal overtuigd ? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Mogelijkheden

Mini-site :

Een eenvoudige site, bestaande uit een 2-tal pagina´s. Het doel is om gewoon aanwezig te zijn op het internet met een digitaal visitekaartje. Op één pagina kan u uw bedrijf/vereniging en haar activiteiten kort omschrijven, en op een tweede pagina geeft u de bezoekers de mogelijkheid om u te contacteren via een contactformulier. De tekst en afbeeldingen worden door u aangeleverd of worden door ons gemaakt.

Midi-site :

Een iets meer uitgebreide site dan de mini-site, bestaande uit maximaal 6 pagina´s. Hierbij heeft u één introductiepagina met links naar een 5-tal subpagina´s waarop u uw bedrijf of vereniging uitgebreider kan voorstellen (vb. wie zijn we, wat doe we, onze prijzen, foto´s, contactpagina,...). Ook hier worden de tekst en afbeeldingen door u aangeleverd of door ons gemaakt.

Maxi-site :

Een ideale manier om uw zaak/vereniging grondig voor te stellen aan de doelgroep. Uw site bestaat uit een introductiepagina met links naar maximaal 10 subpagina´s. Ruimte genoeg om alle details van uw aktiviteiten kenbaar te maken, naast het bieden van een contactpagina.

Mega-site :

De uitgebreide site met een introductiepagina met maximaal 15 subpagina´s.

Website Hosting

Voor de plaatsing van uw website op het internet heeft u uiteraard webruimte nodig. Hosting is het aanbieden van een stukje ruimte op een webserver die in verbinding staat met het internet, waarop uw webpagina´s geplaatst worden. Uw domeinnaam zal dan verwijzen naar dit stukje ruimte waarop uw website zich bevindt.

Hosting van webruimte gebeurt bij een webhost of hostingbedrijf. Een webhost of hostingbedrijf is dus een bedrijf dat hosting diensten aanbiedt. Hosting is dus niets anders dan het aanbieden van ruimte waarop informatie, afbeeldingen, of andere inhoud, die toegankelijk is via een website, kan opgeslagen worden. Voor deze diensten maakt een hosting provider gebruik van een server met een zeer snelle verbinding met het internet.

Deze webhosting kunnen wij voor u verzorgen.
U kan kiezen uit verschillende hosting-pakketten, aangepast aan de grootte van uw website, zodat u nooit teveel betaalt. Indien echter na verloop van tijd uw website zo gegroeid zou zijn dat de gehuurde webruimte niet meer voldoet, dan kan het hosting pakket uiteraard steeds aangepast worden.

Voor de hosting-pakketten en de domeinnaam registratie werken wij steeds samen met hosting-provider Helicon-IT, een jong Belgisch bedrijf met democratische prijzen en een goede service. De facturen van Helicon-IT worden door ons altijd zonder winstmarge doorgerekend aan de klant.

Wil je graag meer info over de hosting mogelijkheden ? Neem dan gerust contact met ons op.

Domeinnaam registratie

Een domeinnaam is de unieke naam of adres van uw website.

U kan op ons ook beroep doen voor registratie van uw eigen domeinnaam (.be).

De domeinnaam voor uw website kunt u zelf bepalen, maar deze moet echter wel aan bepaalde voorwaarden voldoen :

- Een domeinnaam moet minimaal uit 2 en mag maximaal uit 63 karakters bestaan.
- Er mag gebruik worden gemaakt van letters (echter zonder accenten), cijfers en het minteken (-).
- Er moet minstens één letter in het domein voorkomen.
- Indien u het minteken wil gebruiken dan mag dit alleen tussen twee letters of cijfers worden geplaatst.

Veel gekozen domeinen zijn uwnaam.be, uwbedrijfsnaam.be of uwverenigingsnaam.be. Een eigen domeinnaam oogt immers veel professioneler. Bovendien is het, indien goed gekozen, makkelijk te identificeren met uw bedrijf/vereniging en goed te onthouden.

Indien u een eigen domeinnaam laat registreren, dan kan u ook beschikken over persoonlijke emailadressen (vb. info@uwdomein.be).

Wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies bij de keuze van uw eigen domeinnaam.

Search Engine Optimalisatie

Een website hebben is reeds een stap in de goede richting, maar als de bezoekers deze niet of moeilijk vinden heeft ze maar weinig nut voor uw zaak of vereniging.

Het is dus van het allergrootste belang dat uw website zo hoog mogelijk op de resultatenpagina verschijnt indien mensen iets opzoeken via een zoekmachine zoals Google, Yahoo of MSN. Hoe hoger uw website immers op de resultatenpagina verschijnt, hoe meer kans er is dat de mensen uw site bezoeken.

Waar uw website weergegeven wordt op de resultatenpagina van een relevante zoekopdracht door een gebruiker, kan beïnvloed worden door tijdens het ontwikkelen van uw website zoekmachine optimalisatie toe te passen. Search engine optimization, of kortweg SEO, is dus het optimaliseren van uw website om de kans te vergroten om meer bezoekers te hebben. Het gaat dus om een aantal technieken die tijdens de ontwikkeling gebruikt worden, of waar rekening mee gehouden wordt, en die als doel hebben een webpagina beter te positioneren in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Een goede positionering is immers van het grootste belang. Het is immers statistisch bewezen dat 80% van de internetgebruikers niet verder kijkt dan de eerste twee pagina´s van de zoekresultaten na het geven van een zoekopdracht. Als uw website hier niet tussen staat wordt de kans klein dat ze vaak gevonden zal worden.

Op al onze websites passen wij SEO optimalisatie voor zoekmachines toe. Wij kiezen tijdens de zoekmachine-optimalisatie steeds voor de meest rendabele oplossing, zodat uw website vlot gevonden wordt.

Onderhoud van uw website  

Een goede site is een site die leeft en up-to-date is!
Indien uw website steeds actueel is en op regelmatige basis nieuwigheden bevat, dan zullen de bezoekers ook geneigd zijn om regelmatig terug te keren.

Op uw website zullen dan ook regelmatig de nodige aanpassingen dienen te gebeuren. Denk hierbij aan aanpassingen van teksten en afbeeldingen, of het aankondigen van speciale acties of activiteiten. Hier wordt meteen het voordeel ten opzichte van gedrukte media duidelijk.
Nieuwe ontwikkelingen, producten of activiteiten binnen uw bedrijf of vereniging kunnen tegen een relatief lage kostprijs meteen gecommuniceerd worden via de website ! Met uw website beschikt u over een communicatiekanaal dat makkelijk up-to-date te houden is en een veel groter bereik heeft dan een brochure of folder.

Wij kunnen voor u het onderhoud verzorgen van de website die wij voor u bouwen. Dit kan dus voor u tijdswinst opleveren. Het enige wat u moet doen is ons de aanpassingen aanleveren, waarna wij uw website binnen de afgesproken tijd updaten.

Voor het onderhoud van uw website kan u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Dit is een op maat gemaakte overeenkomst al naargelang de frequentie van updates aan uw website. Hierdoor zal u dus nooit teveel betalen ! Onze onderhoudsovereenkomsten zijn jaarlijks te vernieuwen.

Graag bespreken wij de mogelijkheden met u, want samen komen we zeker tot een overeenkomst op maat !

kop_stappenplan

Het ontstaan van een website verloopt steeds volgens een stappenplan.

Dit stappenplan geeft u inzicht in onze aanpak en u leert zo het traject kennen dat wij samen met u zullen doorlopen op weg naar uw eigen website.

U kan nu alvast ons stappenplan inkijken.

Bekijk ons stappenplan

kop_klanten_web

Wij kunnen natuurlijk de door ons gemaakte websites mooi en functioneel vinden, maar het is veel belangrijker wat onze opdrachtgevers ervan vinden.

Daarom verzamelden wij een aantal uitspraken van opdrachtgevers over de samenwerking met ons en over de door ons gemaakte website.

Bekijk klantengetuigenissen