Wat zeggen klanten over ons en ons werk ?
We verzamelden enkele reacties...

Klantenreacties

Wat zeggen onze klanten over ons en ons afgeleverd werk ?

Wij kunnen natuurlijk de door ons gemaakte fotoreportages mooi vinden, maar het is veel belangrijker wat onze klanten ervan vinden.
Daarom verzamelen wij sinds kort uitspraken en reacties van klanten over de samenwerking met ons en over de door ons gemaakte fotoreportages.
Wat zij over ons en ons werk te vertellen hebben kan u hieronder terugvinden.

 

We hebben een hele mooie fotoreportage laten maken van onze dochter Kendra.
Helemaal niet duur en een perfecte samenwerking.
De afspraken zijn perfect nagekomen, er zijn veel foto´s genomen en we hebben enorm veel positieve reactie´s gehad op het eindresultaat.
Ook het bijbestellen van foto´s ging vlug en de kwaliteit was perfect.
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!!!
Ouders van Kendra

 

Onze voorkeur ging uit naar een fotoshoot op locatie. Vooraf hebben we samen met Benny gezocht naar geschikte locaties en in overleg dag/uur in onze agenda's geprikt.
De fotoshoot is in een ontspannen, maar professionele sfeer verlopen. Benny nam de tijd, werkte met zorg en aandacht en hield rekening met onze wensen. Hij wist de juiste balans te vinden voor een persoonlijke en kwalitatieve fotoshoot! Er is net dat beetje extra aandacht besteed aan zowel de reportage als aan de afwerking en dit zorgt ervoor dat het geheel gewoon af is!
Mama van Simon en Jonas

 

Een dikke pluim voor Studio Bendy !
Onze huwelijksfoto´s worden door iedereen "fantastisch" gevonden.
Echt een aanrader voor iedereen welke bij speciale aangelegenheden beroep wenst te doen op een professionele samenwerking en een uitstekend eindresultaat wil bekomen.
Robert en Jacqueline