Wij nemen geen foto´s !
Wij creëren nu reeds mooie herinneringen voor later tegen aantrekkelijke prijzen ...

Onze diensten

Algemeen
Baby- en Kinderfotografie
Studiofotografie
Familiefotografie
Communiefotografie
Communiekaartjes
Kadobon
Loading...
vraag uw gratis offerte

Fotografie

Studio Bendy biedt u naast het webdesign ook verschillende diensten op het gebied van fotografie. Of het nu gaat om foto´s van uw baby of een zwangere buik, communiefoto´s of een bedrijfsreportage, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij verzorgen al uw fotowerk op een kwalitatieve en plezierige wijze, en nemen steeds de tijd om op voorhand tot een kennismakinggesprek te komen, en dit ongeacht het soort van de uit te voeren opdracht. Deze eerste kennismaking leidt later meestal tot een ontspannen sfeer tijdens het nemen van de foto´s.

Nadat de foto´s genomen zijn, kan het beeldmateriaal door ons op diverse media aan u worden afgeleverd al naargelang uw wensen. Zowel e-mail, CD/DVD, losse afdrukken in alle gangbare formaten of in een verzorgd album behoren tot de mogelijkheden.

Alle beelden kunnen voor aflevering, indien u dit wenst, ook digitaal nabewerkt worden. Deze correcties kunnen eventueel worden gedaan volgens uw eigen wensen.

U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken om meer informatie te krijgen over onze mogelijkheden. Voor enkele voorbeelden van ons werk verwijzen we u alvast naar ons online portfolio. Dit zijn echter slechts voorbeelden en er is dus véél méér mogelijk.

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt, aarzel dan niet om een vrijblijvende afspraak te maken om meer informatie te krijgen over onze mogelijkheden. U kan contact met ons opnemen via het contactformulier.

Baby- en Kinderfotografie

Elke fase in een kinderleven is iets moois en unieks. Iedere nieuwe fase is voor het kind dan ook een mijlpaal in zijn/haar kinderleven. Voor de ouders zijn dit de momenten die men wil koesteren en vasthouden, en daarom kiezen meer en meer ouders ervoor om hun oogappel op foto te laten vastleggen zodat ze later mooie herinneringen hebben.

In onze huisstudio kan u terecht om een mooie fotosessie te laten maken van uw baby of kind.
Wij opteren ervoor om geen stijve geposeerde foto´s te maken, maar de kinderen te fotograferen zoals ze zijn : speels en vrolijk. Om dergelijke spontane foto´'s te maken is het van het allergrootste belang dat de kinderen zich op hun gemak voelen. In onze studio hebben wij daarom verschillende attributen en speeltjes waarmee de kinderen zich kunnen bezighouden, terwijl wij de foto´s maken.

Uiteraard waarderen wij ook uw eigen inbreng en ideeën en voor zover mogelijk zullen wij ook trachten hieraan te voldoen. Heeft uw ukkepuk bijvoorbeeld een lievelingsknuffel of speeltje, breng het gerust mee! De reportage krijgt zo immers een persoonlijk tintje.

Een fotosessie duurt meestal een 45 minuten tot een uur en er wordt gebruik gemaakt van verschillende achtergronden. U kunt ook meerdere kledingsetjes meenemen zodat uw oogappel niet met dezelfde kledij op alle foto´s staat, maar denk er wel aan dat kinderen niet graag dikwijls van kledij wisselen.

Na het maken van de reportage, kiezen wij de mooiste foto´s uit en gaan we ze bewerken. Eenmaal wij hiermee klaar zijn krijgt u alle bewerkte foto's op cd/dvd (inbegrepen in de prijs) zodat u helemaal zelf kunt bepalen wat u verder met de foto´s doet. Na aflevering van de cd/dvd heeft u dus verder geen verplichtingen bij ons.

Ook altijd leuk om te geven of te krijgen is een kadobon voor een fotoshoot! Voor meer info over deze kadobonnen voor baby- en kinderfotografie kan u ons steeds vrijblijvend contacteren via het contactformulier.

Studiofotografie

Wat is er nu mooier dan een mooi portret of fotoreeks van uzelf, uw kind, uw geliefde, uw gezin, uw ouders,... Het is niet alleen mooi om zelf te hebben, maar ook een prachtig kado om te geven. Bij ons in de fotostudio kunnen wij hiervoor zorgen !

Heeft u liever een klassiek portret, of gaat u eerder voor spontaan en speels ? Aan u de keuze ! Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen tijdens het maken van de foto´s. We fotograferen dan ook altijd in een ontspannen, gezellige sfeer, zodat u zich meteen op uw gemak kan voelen waardoor je de beste resultaten kunt krijgen.

Foto´ in een studio maken heeft zo een aantal voordelen :
In de studio heb je als fotograaf gecontroleerde lichtomstandigheden. Je kan door gebruik te maken van professionele apparatuur immers de belichting volledig naar je hand zetten en zo bepaalde sferen gaan accentueren. Tevens is het mogelijk te spelen met de achtergrond door gebruik te maken van verschillende achtergronddoeken.

Ook bij onze studioreportages kijken wij niet naar het aantal foto´s dat gemaakt wordt, maar geven we eerder de voorkeur aan kwaliteitsopnames. Een studiosessie duurt dan ook om en bij 1 uur tot 1u30. Vooraf bespreken we nog even wat u van de fotoshoot verwacht of wat uw specifieke wensen zijn. En uiteraard zijn uw eigen ideeën ook welkom !

Mocht je na het bekijken van onze website of ons portfolio interesse hebben in onze fotografiediensten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren !

Familiefotografie

Fantastisch ! Met de ganse familie of het gezin op de foto !

Aanleiding voor een familiefoto is vaak een verjaardag of jubileum, maar het kan ook gewoon als blijvende herinnering aan een ander moment of als cadeau !

Kleine kinderen zijn groot voor je het beseft, of hebben het huis sneller verlaten dan verwacht en gaan hun eigen weg. Tijd staat niet stil !
Deze speciale momenten vervagen met de tijd. Daarom dat vele mensen deze momenten willen vasthouden in een familieportret of gezinsreportage !

Bij ons kan u terecht voor familiereportages, en dit zowel in de studio of op een locatie die een speciale betekenis heeft voor jullie.
Op het moment van de shoot maken wij een aantal beelden van het ganse gezin, mama en papa samen, alleen de kindjes, of met oma of opa,...
Kortom wij leggen uw wensen vast in een mooie reportage !

Tijdens een vrijblijvend gesprek willen wij graag de mogelijkheden in detail bespreken en luisteren naar jullie speciale wensen.

Achteraf kunnen jullie, indien gewenst, de mooiste opnames laten verwerken tot een mooi album, of een mooi canvas laten maken om als decoratie aan de muur te hangen of om cadeau te doen.
Wij geven u graag meer uitleg over de keuzemogelijkheden.

Communiefotografie

In het voorjaar van elk jaar zijn er telkens weer een aantal kinderen die hun communie doen. Voor vele kinderen is dit trouwens een spannende belevenis waar ze volop naar toeleven. Misschien heeft u weldra een communiecant ? Dan zet je kind een grote stap in zijn/haar jonge leven !

Het spreekt voor zich dat je aan deze dag een mooie herinnering wil hebben, en daarom graag een fotoreportage wil van uw kind op zijn of haar best, zodat u later nog kan terugdenken aan deze heuglijke dag.

Wij staan paraat om samen met u naar de locatie van uw voorkeur te trekken om daar een communiereportage te maken. Uiteraard hoeft dit niet altijd op een buitenlocatie te zijn en kan het ook bij ons in de studio. Op voorhand overlopen we even de shoot zodat u niet voor verrassingen komt te staan en zodat wij ook weten wat u ervan verwacht. Tijdens de shoot wordt er door ons zorgvuldig op toegezien dat uw kind zich volledig op zijn of haar gemak voelt, zodat we een spontane fotoreportage krijgen. Desgewenst mag de communicant altijd iets van zijn hobby meebrengen zodat de eigenheid nog meer naar voor komt in de reportage.

Voor een communieshoot nemen wij ook altijd ruim de tijd en wordt er niet gewerkt met een vast aantal foto´s. Indien tijdens het maken van de foto´s uw kind er even genoeg van heeft, dan wordt er gewoon een pauze ingelast.

U kiest nadien zelf de mooiste foto´s uit de reeks en wij kunnen indien gewenst zorgen voor de presentatie van de door u geselecteerde foto´s. Tot de mogelijkheden behoren onder meer het afleveren van een album als het maken van een origineel communiekaartje.

Communiekaartjes

Communiekaartjes zijn het ideale kado om als herinnering te geven aan je familie, vrienden, ... aan die leuke en fijne dag uit jouw jonge leven !

Communiekaartjes zijn van alle tijden, je kan je ze zelf misschien nog herinneren van vroeger. Toen waren het eenvoudige kaartjes met een foto van een landschap, bloemen of een religieuze foto met daarop wat tekst. De tijden zijn ondertussen veranderd en mede door de komst van de digitale fotografie zijn ook de communiekaartjes geëvolueerd.

Tegenwoordig zijn er communiekaartjes in allerlei formaten, met één of meer foto´s van de communiekant, in kleur, sepia of in zwart/wit. Bovendien zijn de mogelijkheden voor wat de layout van de kaartjes betreft bijna oneindig. De kaartjes krijgen ook steeds een meer persoonlijke toets.

Ook bij ons kan u terecht voor het ontwerp van uw communiekaartjes ! Wanneer we de communiefoto´s gemaakt hebben gaan wij aan de slag om jouw op maat gemaakte communiekaartje te ontwerpen. Wij werken hiervoor niet met kant en klare sjablonen, maar ontwerpen elk kaartje vanaf het begin. In elk kaartje proberen wij ook een persoonlijke toets van de communiekant te leggen.

Heb je zelf een idee hoe jouw kaartje er moet uit zien ? Maak uw wensen zeker bekend !
Heeft u niet meteen een idee hoe het kaartje eruit moet zien ? Geen nood ! Wij stellen u enkele van onze creaties voor waaruit u kan kiezen.

Bij ons bent u ook niet gebonden aan afname van bepaalde hoeveelheden communiekaartjes ! Alle aantallen zijn mogelijk en je kan verschillende ontwerpen in verschillende aantallen afnemen.

Kadobon Fotoshoot

Een Fotoshoot-Kadobon is een origineel, leuk en blijvend kado, niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

U heeft ongetwijfeld ook al eens moeite gehad met het vinden van een gepast kadootje voor een dierbare? Het lijkt wel alsof men alles al heeft of je kreeg te horen dat hij of zij niets moest hebben.

Verras uw dierbare dan eens met een kadobon van Studio Bendy!

Door een kadobon te schenken van Studio Bendy,geeft u niet alleen iets origineels, maar ook een blijvende herinnering voor altijd.

Een kadobon is immers passend voor zowat elke gelegenheid: een verjaardag, valentijnsdag, moederdag, vaderdag, als verrassing voor uw partner, zoon of dochter, of gewoon zomaar, omdat die dierbare het waard is!

Kadobonnen zijn er al vanaf € 60,-. inclusief één afdruk van 20 x 30 cm (A4).

U kunt een kadobon bestellen via ons contactformulier, maar even bellen mag natuurlijk ook.

faq

Heeft u nog vragen over onze fotografie ?
Geen probleem !

Wij zetten de meest gestelde vragen op een rijtje. In dit overzicht van veelgestelde vragen kan u wellicht meteen een aantal antwoorden vinden.

Kijk eerst eens of uw vraag er al bij staat. Is dat niet het geval, mail ons dan gerust.

Lees de veelgestelde vragen

klantengetuigen

Wij kunnen natuurlijk de door ons gemaakte foto´s en reportages wel mooi vinden, maar het is veel belangrijker wat onze opdrachtgevers ervan vinden.

Daarom verzamelden wij een aantal uitspraken van opdrachtgevers over de samenwerking met ons en over de door ons gemaakte fotoreportages.

Lees getuigenissen van klanten