Wie is Studio Bendy ?
Leer ons beter kennen en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Wie zijn wij ?

about (24K)

Studio Bendy is een jong, webdesign- en fotografiebedrijfje, gevestigd in Nieuwerkerken, Limburg. Studio Bendy werd opgericht in 2007 en sindsdien zijn wij zowel actief op webdesign gebied, als in de fotografiewereld.

Studio Bendy is een full-service éénmansbedrijfje met een passie voor internet en fotografie.
Met reeds meer dan 30 jaar ervaring in de informaticawereld is het internet en zijn mogelijkheden geen onbekende meer voor ons. Maar ook onze jarenlange ervaring in de fotografie komt zeker tot uiting in onze fotografische werken in opdracht. Onze kennis wordt dan ook voortdurend bijgeschaafd door het volgen van allerlei cursussen en workshops.

Op het gebied van webdesign leveren wij u een totaalpakket: advies, website ontwerp, programmering, webhosting en zoekmachine optimalisatie. Zelfs voor het onderhoud van uw website kan u nadien bij ons terecht.

Wij leveren verzorgde en functionele websites uitgerust met moderne technieken en tegen een aantrekkelijke prijs.
Elke website is voor ons een nieuwe uitdaging, en zal volgens de wensen van de klant gebouwd worden. Wij richten onze diensten vooral op kleine bedrijven, éénmanszaken, verenigingen en particulieren. Door het aanbieden van een totaalpakket nemen wij, voor zover mogelijk, alles uit uw handen wat met uw website te maken heeft zodat u zich daar zelf geen zorgen over hoeft te maken.

Voor onze fotografie diensten beschikken we over alle benodigde professionele apparatuur, zoals (mobiel)fotostudiomateriaal en uiteraard professionele digitale fotoapparatuur. Onze foto's worden steeds op hoge kwaliteit gemaakt en kunnen dus nadien voor alle denkbare toepassingen worden gebruikt.

Om de kwaliteit van de door ons gemaakte foto's volledig te optimaliseren wordt elke foto nauwkeurig nabewerkt met professionele software. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat men steeds kan rekenen op hoogwaardige kwalitatieve resultaten.

Een persoonlijke en vriendelijke benadering van de klant vinden wij erg belangrijk. Mede doordat wij een klein bedrijfje zijn, staan wij dicht bij de klant en kunnen wij ook onze prijzen aantrekkelijk houden.

Via onze website leggen we u graag in detail uit wat wij u kunnen aanbieden op gebied van webdesign en fotografie.

Wij nodigen u dan ook graag uit even doorheen onze website te bladeren en ons gerust te contacteren voor een vrijblijvende babbel van zodra iets op onze site uw aandacht heeft getrokken.